Diensten

Diensten van BRG Metaal

Laswerkzaamheden

RVS, staal of aluminium kunnen allemaal door ons worden gelast. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende soorten laswerk is jouw klus bij BRG Metaal altijd in goede handen.

BRG Metaal beschikt vrijwel over alle verschillende lastechnieken. Uiteraard zijn we ook altijd bezig om dit te verbeteren en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden omtrent de lasprocessen.

Advies nodig over jouw laswerk project? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag om samen iets moois te creëren.

Metaalbewerking

De mogelijkheden in metaalbewerking zijn oneindig. BRG Metaal heeft al veel projecten opgeleverd. Verschillende voorbeelden zijn metalen tafels, trappen, hekwerken en deuren.

Metaalbewerking is al jaren een specialiteit van BRG Metaal. Van RVS meubelen tot constructies voor binnen- en buiten. BRG Metaal is dé op partner op het gebied van metaalbewerking. Voor ieder project een uniek ontwerp op maat, samen met de klant bekijken we wat de wensen en behoeften zijn. Wij helpen de klant van ontwerp tot montage.

Montage

Een goed project is pas echt klaar als alles ook netjes gemonteerd is. Dat is ons streven. BRG Metaal verzorgd ook montages op locatie.

Het project begint aan de tekentafel, de productie vind plaatst in onze werkplaats en vervolgens wordt het gemonteerd bij de klant op locatie. Het complete plaatje. BRG Metaal ontzorgt de klant van volledig A tot Z. Van advies tot samenwerken, de keuze is aan de klant.